VRSTE INŽENJERSKIH MREŽA

Profesionalna ugradnja inženjerskih mreža je obavezni dio procesa gradnje zgrada i ostalih građevina. Tvrtka «Kvalitetna Gradnja» vrši projektiranje i ugradnju inženjerskih mreža, ugradnju vanjskih i unutarnjih linija. Naši stručnjaci će pomoći profesionalno i odgovorno odraditi ovu vrstu radova. Zaposlenici tvrtke su monteri i građevinski inženjeri s dugogodišnjim iskustvom instalacija vodovodnih mreža, sustava grijanja i električarskih mreža.

Ne trebate se brinuti o dugotrajnosti ugrađenih sustava. Već u fazi projektiranja uzimamo u obzir svu specifičnost  i uvjete, koji mogu utjecati na rad komunikacija, primjenjujemo isključivo moderne materijale i opremu za dugotrajan i siguran rad bez popravaka. Trebate završiti radove hitno jer su rokovi blizu? Sve ćete stići navrijeme! Radovi u tvrtki «Kvalitetna Gradnja» se ne zaustavljaju čak ni tijekom blagdana i neradnih dana, a naši radnici su na objektu 9-10 sati dnevno.

Tvrtka također odrađuje sve vrste radova vezano za instalaciju sustava održavanja kvalitetnog stanovanja i rada:

 • Ugradnja sustava grijanja;
 • Ugradnja vodovodnih instalacija;
 • Ugradnja kanalizacijskih instalacija;
 • Elektro- instalacije i napajanje;
 • Ugradnja sustava ventilacije;
 • Ugradnja sustava grijanja i hlađenja.

Tvrtka «Kvalitetna Gradnja» vrši ugradnju unutarnjih i vanjskih inženjerskih mreža i komunikacija na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke Krk, Cres, Brač, Hvar, Čiovo, Vis i ostale.

U sklopu izrade projektne dokumentacije uzimaju u obzir već postojeće komunikacije te mogućnost priključka na njih. Početak gradnje podrazumijeva da raspolažete projektima elektro-instalacija, grijanja, opskrbe plinom, vodovodnih instalacija i kanalizacije, ventilacije i instalacija telekomunikacije.

Ispravljanje pogrešaka, učinjenih u ovoj fazi, koštati će vrlo skupo u budućnosti. Nadležno projektiranje unutarnje i vanjske komunikacijske mreže omogućuje smanjiti troškove materijalnih resursa prilikom gradnje zgrada te smanjiti troškove održavanja objekta tijekom korištenja istog.

Tvrtka  «Kvalitetna gradnja» nudi usluge ugradnje vanjske i unutarnje inženjerske mreže i komunikacija na različitim objektima na području Hrvatske.

Tvrtka «Kvalitetna gradnja»  izvršava ugradnju inženjerskih komunikacija isključivo nakon detaljnog proučavanja projekta. Nakon proučavanja projekta može se pristupiti ugradnji svih potrebnih komunikacija.

Postoji mnoštvo faktora koje utječu na  cijenu i trajanje radova.  Prije svega – dobro razrađeni projekt sa svim detaljima. Ugradnja, temeljem takvog strojarskog projekta, biti će izvršena puno brže te cijena ugradnje će biti niža.

Osim toga na rokove ugradnje utječe i veličina objekta te njegova namjena, složenost ugradnje te drugi faktori. Dakle, kvalificirana ugradnja inženjerskih sustava je jedna od najbitnijih faza u gradnji objekta koja osigurava pravilnu uporabu objekta.

Osigurati realizaciju projekta gradnje i ugradnje svih potrebnih inženjerskih sustava je zadaća profesionalnog tima tvrtke «Kvalitetna gradnja».

Nadležna instalacija unutarnje i vanjske mreže je:

 1. Radovi, izvršeni licenciranim stručnjacima u skladu sa svim normama
 2. Pravodobno dobivene dozvole kao garancija rada bez ikakvih pravnih problema i posljedica
 3. Upotreba specijalne tehnike za izvršavanje posla u kratkim rokovima
 4. Bezopasnost i udobnost korištenja inženjerskih sustava;
 5. Garancija na sve vrste radova.

Mi koristimo integrirani pristup radu, uključujući i instalaciju inženjerskih sustava u gradnji. I zato možemo garantirati individualni prilaz i rješenje zadaća bilo koje vrste i složenosti. Naš tim stručnjaka kvalitetno izvršava radove na puštanju u pogon te preuzima na sebe proceduru puštanja objekta u pogon.

1 Step 1
ŽELJETE SAZNATI VIŠE? POŠALJITE NAM UPIT:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right