USLUGE

Ručna razrada i iskop

Ručna razrada i iskop u Hrvatskoj

Iskop rovova

Iskop rovova u Hrvatskoj

Razrada i iskop temeljnih jama

Razrada i iskop temeljnih jama u Hrvatskoj

Odvoz i zbrinjavanje materijala iz iskopa

Odvoz i zbrinjavanje materijala iz iskopa u Hrvatskoj

Zasip pijeska i pjeskovitog tla

Zasip pijeska i pjeskovitog tla u Hrvatskoj

Nabijanje tla

Nabijanje tla u Hrvatskoj

Zemljani radovi sa tvrtkom Kvalitetna Gradnja

Zemljani radovi sa tvrtkom Kvalitetna Gradnja

U potrazi ste za izvođačem iskopa na području Hrvatske? Na pravoj ste adresi. Bitna i fundamentalna faza gradnje. Pouzdanost i trajnost buduće zgrade potpuno ovisi o tome koliko su dobro izvedeni zemljani radovi. Tvrtka  «Kvalitetna gradnja» rado prihvaća projekti bilo koje vrste složenosti. Iskusni inženjeri precizno će procijeniti opseg posla i vrstu tehnike za pripremu terena, iskopi ili demontažu prethodnih građevinskih objekata na gradilištu. Za iskopi koristimo modernu opremu i tehniku, koje obrađuju zemljište sa velikom preciznošću.

Potrebno Vam je napraviti čišćenje terena?

Tvrtka «Kvalitetna gradnja» koristi specijalnu tehniku kao što strugala, grejderi i buldožeri za takvu vrstu posla. Prihvaćamo i realiziramo projekti bilo koje razmjere – od iskopa rova za cjevovod do kompleksne pripreme terena za građevinski zahvat. U arsenalu «Kvalitetne gradnje» su isključivo pouzdani strojevi koji mogu izdržati teške uvjete rada.

Uz sve to  tvrtka «Kvalitetna Gradnja» izvršava građevinske i instalacijske poslove ne samo na kopnenom djelu Hrvatske, a i na otocima kao što su Krk, Cres, Brač, Hvar, Čiovo, Vis i ostali.

Bilo koji građevinski zahvat je naporan i proces koji se sastoji iz više faza. Izgradnja bilo kojeg objekta  započinje od zemljanih radova. Korektno odrađeni zemljani radovi su jamstvo dobrih performansi i estetskih kvaliteta buduće zgrade.

Zemljani radovi su inženjerski projekti stvoreni premještanjem i/ili preradom ogromnih količina tla ili neoblikovanih stijena. Zemljani radovi su potrebni za promjenu topografije parcele te dobivanje potrebnih projektnih kota.

Zemljani radovi su jedna od najbitnijih i temeljnih građevinskih radova na polju niskogradnje i moraju biti prisutni na bilo kojoj lokaciji gdje se odvija gradnja.

U svrhu bezopasnog i ekonomičkog izvršenja ove faze radova, tvrtka «Kvalitetna gradnja» odrađuje procjenu inženjerske geologije parcele za gradnju, daje točnu procjenu i opis karaktera i svojstva materijala, izrađuje procjenu obujma zemljanih radova, izrađuje proračun slijeganja konstrukcije i temelja buduće zgrade, analizira kratkoročnu i dugoročnu otpornost pokosa i temelja, te razrađuje odgovarajuće metode gradnje.

Tvrtka «Kvalitetna gradnja» izvršava zemljane radove uz korištenje moderne stručne  tehnike (bageri, kamioni, buldožeri i sl.) i odrađuje čitav niz zemljanih radova uz garanciju visoke kvalitete i prihvatljive cijene na zemljane radove te uz strogo poštivanje rokova.

Nudimo izvršavanje kao i punog obujma radova, tako i odvojenih faza, što naše cijene čini fleksibilnijima bez narušavanja kvalitete.

Međutim cijena ovisi i od općeg obujma posla, složenosti objekta, broj korištene opreme. Visokokvalificirani stručnjaci tvrtke «Kvalitetna gradnja» izvršit će pregled parcele, napravit će potrebne izmjere i ponudit će okvirni izračun cijene.

Vrste radova :

— razrada temeljnih jama;

— planiranje građevinske parcele;

— bušenje;

— demontaža građevina i konstrukcija

— iskopi;

— organizacija odvođenja otpadnih voda ;

— jačanje padina;

— iskop, vertikalno planiranje

— čupanje panjeva;

— zatrpavanje jama i rovova;

— zbijanje tla;

—  kopanje rovova, jama;

— organizacija privremene infrastrukture (ceste, putevi)

— odvoz građevinskog otpada i materijala iz iskopa.

Niste pronašli odgovarajuću vrstu radova za svoje potrebe? Javite nam se putem mail-a ili nazovite: mi ćemo pronaći rješenje.

1 Step 1
ŽELJETE SAZNATI VIŠE? POŠALJITE NAM UPIT:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right